· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Vozači u šoku: Pored njih PROJURIO DIKTATOR na trotinetu! Staljin LIČNO! (VIDEO)

Koliko je električni tr

1602490888_1stalj.PNG
Foto: Instagram/ screenshot crimea__live

Koliko je električni trotinet postao popularan najbolji je dokaz što su i istorijske ličnosti počele da ga koriste!

Pročtiajte još: Još jedna TEORIJA ZAVERE pomamila ŽENE! U brushalterima su ugrađeni ČIPOVI ZA PRAĆENJE

Da nema društvenih mreža mnogo toga bi ostalo samo trenutak i ne bi ljudima ulešalo dan. Tako su vozači u ruskom letovalištu Sočiju pre nekoliko dana bili šokirani kada su videli ko vozi električni trotinet pored njih!

Staljin vozi trotinet i dovikuje vozačima!

Lično Josif Visarionovič Staljin je glavom i brkovima vozio je kolovozom, a mnogi su uspeli da ga snime. Na snimku se ne čuje šta Staljin poručuje vozačima, ali je i sam video sa diktatorom u uniformi na trotinetu dovoljno zanimljiv.

Pročitajte još: Da li bolujete od NOMOFOBIJE, a da niste ni svesni da IMATE OVU DIJAGNOZU?

Jedno od mogućih i najlogičnijih objašnjenja je da je reč o dvojniku koji zarađuje na fotografisanju sa turistima. Naime, u turističkim mestima Rusije mogu se videti slavni Rusi poput Lenjina, Petra Velikog, Staljina, pa i Putina koji se od 200 do 500 rublji ( od dva do pet evra ) slikaju sa ljudima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.