· · Komentari: 0
EMISIJA

O OVOME SE NE ĆUTI "NA PRAVOM MESTU": Fenomen pred kojim okrećemo glavu (VEČERAS u 20.50)

Večeras u emisiji "Na pravom mestu“ na televiziji Hepi govoriće se o gorućoj društvenoj temi - zlostavljanju nad decom.

1611830792_Antonela-J..JPG
Foto: Promo

Već nakon premijere, ova emisija stekla je brojne simpatije publike zahvaljujući tome što se bez zadrške govori o najaktuelnijim događajima o kojima drugi mediji ćute!

Gosti emisije su eminentni zdravstveni stručnjaci: direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" doktorka Ivana Stašević Kljajić, direktorka Predškolske ustanove "Stari grad" Sanja Lazović, a gosti iz sveta kulture su glumac Svetislav Goncić, glumica Eva Ras, kao i naša najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić.

Voditeljka Antonela Jelić, Foto: Promo

NJih će ugostiti voditeljka Antonela Jelić koja će direktnim pitanjima pokušati da dođe do odgovora koji zanima celu naciju: Zašto se o fenomenu nasilja sve manje govori javno i da li je potrebno da se nasilje dogodi kako bi društvo ustalo protiv nasilnika?

Budite na pravom mestu, u pravo vreme, večeras od 20.50 sati, uz emisiju koja će probuditi javnost i ohrabriti žrtve da ustanu protiv nasilja.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.