Oglas
· · Komentari: 0

Ben Aflek nakon trodnevnog venčanja: Glumac se umoran ukrcao u avion, ali ne sa Dženifer Lopez (FOTO)

Ben Aflek i Dženifr Lopez napravili su veliko venčanje gde su se zavetovali na večnu ljubav pred porodicom i brojnim prijateljima

1661186742_profimedia-0715677402.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Trodnevno venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka je završeno juče, a sudeći prema fotografijama i pisanju stranih medija par ipak nije otišao na medeni mesec. Aflek je viđen kako sa dugogodišnjim najboljim prijateljem, glumcem Metom Dejmonom, i decom ulazi u privatni avion.

Aflek je izgledao poprilično iscrpljeno nakon trodnevne svadbene proslave, dok je ležerno obučen, čekao da se njegovi gosti ukrcaju u avion.

Pročitajte još: Evo sa kim je viđena Dženifer Garner dok se njen bivši venčavao sa Dženifer Lopez: Dobila je pozivnicu, ali imala je preča posla

Foto: profimedia

Videćemo da li će se Ben uskoro sastati sa suprugom Džej Lo ili je par ponovo razdvojen usled različitih poslovnih obaveza.

Ceremonija venčanja je održana na Benovom imanju na reci u Džordžiji, uz brojne pozante goste. Proslava je trajala tri dana, a završena je intimnim ručkom u nedelju.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas