Oglas
· · Komentari: 0

"Bila sam u komi 6 nedelja": Oskarovka progovorila o borbi sa zavisnošću

Rešila je da progovori o svemu

1688645648_profimedia-0211403071.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Oskarovka Tejtum O'Nil (59) progovorila je o svojoj zavisnosti koja je rezultirala predoziranjem 2020. godine, koje se, na sreću, nije završilo kobno. Glumica je doživela moždani udar i bila je u komi.

- Tokom pandemije, borila sam se sa zavisnošću i doživela sam predoziranje. To je dovelo do ozbiljnog moždanog udara i kome koja je trajala šest nedelja - rekla je Tejtum i dodala da je jedva preživela.

Uprkos teškom periodu oporavka, Tejtum je istakla važnost podrške porodice i prijatelja u njenom procesu oporavka. Takođe je izrazila zahvalnost na ljubavi i podršci koju je dobila tokom oporavka.

Njena deca, Kevin Mekinro (37), Šon (35) i Emili (32) priznali su da su mislili da će to biti poslednji put da razgovaraju sa majkom.

- Nije ni znala gde je. Nije mogla da kaže: "Bojim se“ - rekao je Kevin.

Međutim, posle dve godine rehabilitacionog rada uz lekarski nadzor i terapiju, glumica je počela da se vraća pamćenje.

- Emotivno, stvari zbog kojih je mama stavila drogu u prvi plan, te stvari su i dalje veoma prisutne - objasnio je njen najstariji sin, koji se takođe borio sa zavisnošću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas