Oglas
· · Komentari: 0

CECA iskreno odgovorila ćerki: "Cela estrada živi od mene"

Pevačica dala mišljenje o celoj estradi, pa se setila svojih početaka

1658730446_ceca_rodjendan_14062021_0019.jpg
foto: Ata images
Oglas

Jedna od najpoznatijih srpskih pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, nedavno je objasnila kako to izgleda kada ona nastupa, a onda je brutalno iskreno odgovorila ćerki Anastasiji na jedno njeno pitanje.

-Ja se jako emotivno i fizički unesem dok izvodim svoje pesme i zaboravim da li pevam strofu ili refren. Unesem se i odlutam negde, pa se okrenem i pitam gde sam stala. Anastasija je jednom bila u nekom separeu i rekla sam: ''Večeras nećete čuti pesmu ''Trepni'', jer ja ne znam tekst...'' - rekla je Ceca za Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

-Anastasija me je nedavno pitala da li može neke moje pesme da uvrsti u svoj repertoar, a ja sam joj rekla da cela estrada živi od mojih pesama, pa što ne bi i ona. Rekla sam joj da peva šta god da joj je volja - kaže Ražnatovićka u emisiji "Premijera", a onda se prisetila svojih početaka.

Ona je dala i mišljenje o tome koja pesma ju je "bacila u nebeske visine".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

-Ako pogledamo na neke moje početke ''Cvetak zanovetak'' me je bacio u nebesa iz neke anonimnosti, posle toga ''Lepotan'', a onda ''Pustite me da ga vidim''. Posle toga kreće ludilo s Marinom Tucaković i pesmom ''Kukavica'', a ostalo se zna kako se ređalo. U nebeske visine me je bacila ''Kukavica'', to definitivno - rekla je Ceca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas