Oglas
· · Komentari: 0

Ceca Ražnatović otkrila zbog čega je Anastasiji pozlilo pred nastup: Evo šta se zapravo dogodilo

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović došla je na snimanje popularnog takmičenja "Zvezde Granda" izuzetno raspoložena.

1648646041_ceca.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Ceca se prisetila dodele "Oskara popularnosti", ali se i osvrnula na slučaj Andreane Čekić, koju je producent Saša Lazić tužio zbog pesme "Cipele", a otkrila je i kako se oseća Anastasija, kojoj je naglo pozlilo pred poslednji nastup.

Pročitajte još: Slavni glumac otkrio POTRESNE DETALJE iz života: Zbog jedne stvari mislio je da će otići u pakao

- Meni je mnogo gore kad izvođaču date pesmu, pa zbog nekih možda međuljudskih neslaganja zabranite izvođaču, koji je doneo tu pesmu, prezentovao je publici, zbog njega je publika zavolela tu pesmu i onda sad autor ima pravo da zabrani tom pevaču da izvodi tu pesmu. To mi je potpuno bezveze. Imate slučajeve, na primer, šta se desilo Andreani Čekić. Tu su neki Jutjub problemi, ali generalno, mislim da pevač daje pečat pesmi, prezentuje je, daje joj dušu i nameće je publici - rekla je Ceca Ražnatović, te otkrila kako se oseća njena ćerka Anastaija kojoj je pozlilo pred poslednji nastup u Esenu u Nemačkoj, zbog čega je bila prinuđena da izostane sa istog.

- Pa dobro je. Njoj je pozlilo, ona ne jede. Već sam je kritikovala, ali to je problem mladih žena. Mnogo trenira, radi sa plesačima i zaboravila je da jede, pao joj je pritisak i to se dešava - rekla je pevačica za "Blic" i napomenula da će u nedelju doći u Srbiju pekarskim letom, kako bi glasala na izborima.

Pročitajte još: "Zašto mi muž plače zbog tebe?" Pevačica se oštro obratila Mariji Šerifović

 

- Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu! Hvala vam na razumevanju i podršci - poručila je Anastasija nedavno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas