· · Komentari: 0
"BEZOBRAZNA" PORUKA

Dejvid Bekam uputio ružnu reč Viktoriji i poručio da se „srećnija vraća kući“ (FOTO)

DEJVID Bekam ostavio je bezobraznu poruku za "prgavu" suprugu Viktoriju danas dok joj je pravio ručak. Bivši as Engleske i Mančester junajteda zahtevao je od Spajs devojke da se "vrati srećnija kući" i čak je označio kao "šu*ka".

1642061799_pjimage---2022-01-13T091626.082.jpg
Foto: Profimedia

Viktorija, 47, podelila je fotografiju iznenađujuće rukom pisane poruke koju je pronašla zalepljenom za poklopac svoje kutije za ručak. Pisalo je: „Uživaj u ručku šu*ku.. "Dođi kući srećnija" :) puno ljubavi znaš ko..."

Čak i kad sam mrzovoljna...

Mama četvoro dece je pokazala da ceni ručak koji joj je spremio, kao i nežno podsmevanje - pišući preko svoje fotografije na Instagramu: „Čak i kada sam mrzovoljna, on pazi na mene! Hvala na mom ručku @davidbeckham"

Foto: Printskrin/Instagram

Viktorija je nedavno priznala da 2021. „definitivno nije bila najlakša“, ali da se raduje sjajnoj 2022. godini. I par je započeo godinu sa stilom, krenuvši na prvo krstarenje svojim novim mega-čamcem sa porodicom, uključujući Viktorijine roditelje, Entonija i Džeki Adams, koji su viđeni kako sede između Bekamovih na ekskluzivnim snimcima.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: JK, na ove slike si i ti zaboravila! Modna izdanja Jelene Karleuše sa početka karijere, jednu kombinaciju bi RADO IZBRISALA (FOTO)

Brod se zove Sedam - ​​što odgovara njegovom broju na dresu Crvenih đavola, plus srednje ime desetogodišnje ćerke Harper. 

Snimci na društvenim medijima takođe su pokazali da se drugi članovi porodice zabavljaju, uključujući Harper, drugog sina para Romea, 19, i njegovu partnerku Miju Regan, takođe 19. Na jednoj slici, Viktorija je pokazala svoje fit telo, dok je sa njihove jahte gledala u more. Izgledala je neverovatno u crnom šortsu i odgovarajućem sportskom grudnjaku.

Foto: Profimedia

Na brodu su bili i najmlađi sin Kruz (16), Libi Adams, Viktorijina 20-godišnja nećaka, kao i prijatelj Ahmed Al-Sibai.

BONUS VIDEO:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU    

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.