Oglas
· · Komentari: 0

Demi Mur podelila fotografiju iz Kana sa Brusom Vilisom nastalu pre više od 20 godine: Sadašnja supruga glumca odmah komentarisala (FOTO)

Demi Mur i Brus Vilis primer su da jednom osnovana porodica to ostaje uvek

1652860310_profimedia-0290135122.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Demi Mur dokazuje da je sa bivšim supružnikom moguće ostati u odličnim odnosima. Glumica nastavlja da pruža punu podršku bivšem mužu Brusu Vilisu nakon što mu je dijagnostikovana afazija.

Glumica je podelila fotografiju sa Vilisom koja je nastala na filmskom festivalu u Kanu 1997. godine na premijeri njegovog filma "Peti element".

- Iz kanskih arhiva, oko 1997 - napisala je Demi Mur u opisu fotografije.

Pročitajte još: OVO JOŠ NISTE VIDELI! Glumica ponela impresivnu haljinu koja OTKRIVA TORZO u najtraženijoj boji sezone (FOTO)

Te daleke 1997. godine Demi je nosila pripijenu, crnu dugačku haljinu u kombinaciji sa crno-crvenim kaputom. Vilis je pored nje izgledao jednako elegantno u klasičnom smokingu dok je pozirao fotografima sa svojom tadašnjom suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Interesantno je to što je ovo fotografiju na Instagram profilu Demi Mur komentarisala Brusova sadašnja supruga, Ema.

-  Prelepi - napisala je Brusova žena.

Demi Mur i Brus Vilis venčali su se 1987. i razveli 2000. godine. Imaju tri ćerke: Rumer, 33, Skaut, 30, i Talulu, 28. Brus se 9 godina od razvoda oženio Emom Heming i imaju dve ćerke, Evelin (8) i Mejbel (10).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas