Oglas
· · Komentari: 0

DIDI kaže da plaća 5.000 DOLARA DNEVNO STINGU: ''Svaki dah koji uzmete'' skupo ga je koštao!

Reper navodi da nakon svega, nema zle krvi između njih

1680876054_Profiemdia-DIDI-I-STING.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Reper Didi nedavno je izjavio da plaća veliku svotu novca dnevno svom kolegi Stingu, za deo pesme koji je iskoristio na njegovom hitu '' I'll be missing you''. Naime, on je iskoristio delove pesme ''Every breathe you take'', velikog hita grupe Police iz 1983, a da nije prethodno tražio odobrenje. 

Didi je na svom Tviter nalogu potvrdio ovu vest, ispravljajući navode da plaća manju sumu novca- 2.000 dolara.

- Ne, 5.000 dolara dnevno. Volim svog brata Stinga, ispravio je ovaj podatak reper na svom Tviter nalogu.

 

On još napominje da nema zle krvi između njih dvojice, te da su ''sada veoma dobri prijatelji'', dodajući - ''bila je to prelepa verzija te pesme''.

Kako navodi Variety, verovatno veliki procenat od tih 5.000 dolara dnevno ide na račun Universal Music Publishing, koji je prošle godine kupio pesmu, zajedno sa većim delom Stingovog kataloga pesama, u ugovoru za koji se navodi da vredi 350 miliona dolara. Međutim, iako uslovi ugovora nisu objavljeni, izgleda da je Sting zadržao bar neke od pesama i značajnih izdavačkih udela u katalogu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas