Oglas
· · Komentari: 0

Dijana Đoković objasnila zašto NOVAKOVA deca još uvek nisu krštena: Teniser čeka važnu stvar

Dijana Đoković objasnila je šta stoji iza Novakove odluke.

1646213914_djokovici_187112017_0010.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Dijana Đoković, majka je najboljeg teniserana svetu, Novaka Đokovića, nedavno je govorila o nekoliko interesantnih podataka iz Novakovog života.

Tako je i objasnila zašto Novakova deca još uvek nisu krštena, a zna se da je i sam veliki vernik. Iza svega zapravo stoji jednostavan razlog.

- On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže - kada budu mogli da shvate čin krštenja. On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni -  govori Dijana za emisiju "Dok anđeli spavaju".

Pročitajte još: "NE DAM SE": Jelena Rozga zbog bolesti ostala BEZ ŠTITNE ŽLEZDE, a sada je donela bitnu odluku (FOTO)

Dijana je objasnila koliko Novaku znači krst koji uvek nosi oko vrata:

- Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega. Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo - kaže Dijana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas