Oglas
· · Komentari: 1
MUZIČKE ZVEZDE

Drama oko ANE NIKOLIĆ i fotografije sa oženjenim muškarcem se ne smiruje! Evo koju poruku su poslali njegovoj ženi (FOTO)

Popularna pevačica zapalila je društvene mreže nakon fotografije sa nepoznatim muškarcem...

1634148738_ana_nikolic_dream_23072021_0015.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Pop pevačica Ana Nikolić zaintrigirala je javnost kada je pre nekoliko dana okačila fotografiju na kojoj nepoznatom muškarcu sedi u krilu, koji je odmah u medijima okarakterisan kao novi dečko popularne pevačice. Samo nekoliko sati nakon toga, pojavila se informacija i da je reč o Dejanu Nikoliću, električaru koji je i dalje u zakonitom braku sa Valentinom Spajić koja se danas oglasila za medije i iznela sumnje da postoji mogućnost da su Ana i Dejan u emotivnom odnosu.

Pročitajte još: Mesečni horoskop do 22. oktobra: Vagu LAŽU, Bik je okružen NEVEROM, a jedna znak deobija ŠANSU ŽIVOTA

Dejan nije želeo da komentariše sve spekulacije oko zajedničke fotografije, pa se prva oglasila pevačica Ana Nikolić.

- Već 18 godina sam na estradi i nikada se za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica - napisala je Ana Nikolić na društvenim mrežama, ne želeći da komentariše odnose supružnika.

Pročitajte još: Šta STIL vaše kuhinje govori o LIČNOSTI? (FOTO)

Ubrzo nakon toga, medijima je kazala da se oglasila isključivo zbog Dejanove supruge Valentine, jer ne želi bilo koga da dovodi u zabludu.

- NJegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejan bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim - objasnila je za domaće medije Ana Nikolić.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Posle Ane Nikolić, oglasio se i Dejan električar koji je istakao da su Ana i on samo prijatelji i "sve ostale priče su čista glupost". Na pitanje zašto je objavila fotografiju baš sa njim, ako ranije nije objavljivala fotografije tog tipa sa prijateljima, Nikolić je istakao da ne zna, jer je - "ne poznaje dugo". Sa druge strane, odgovorio je i navodima njegove supruge Valentine, koja je nedavno rekla kako je on sa pevačicom već dva meseca, kao i da za to vreme nije video decu.

- To su gluposti. Neko kaže ovako, neko kaže onako... Nije to baš tako. Kao što vam je moja supruga potvrdila, ja sam poslednja dva meseca odsutan. Znači onda ne može niko, ni ona da zna gde sam i šta sam - zaključio je Dejan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas