Oglas
· · Komentari: 0

Dvejn Džonson Rok: Snagator koji je dozvolio ćerki da ga NAŠMINKA ZA PRAZNIKE (FOTO)

Poznat je po mišićima, ovo izdanje niste još videli

1672485470_Nenaslovljeni-dizajn--13-.jpg
Photo: Shutterstock/ Instagram printscreen therock
Oglas

Ćerke Dvejna Džonsona, priredile su svom tati praznični preobražaj za pamćenje. Glumac je podelio smešni video,
u kome ga dve ćerke spremaju za Božić- na svoj način.
Dvejn Džonson (50), poznatiji pod nadimkom Rok, uz video u kome se pojavljuje sa plavim uvojcima, krunom na glavi i razmazanom šminkom, dok se njegove dve devojčice ushićeno zabavljaju, napisao je:

''Wow, da li morate da pritiskate tako jako?'', na šta mu je starija ćerka odgovorila:
''Da, to je deo šminke'', rekla je malena Jasmin.

Pročitaj još: Čvrstim korakom u nove pobede: CECA RAŽNATOVIĆ BLISTA u PROVOKATIVNOM prazničnom izdanju (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Glumac ima dve ćerke Jasmin (7) i Tijanu (4) iz braka sa suprugom Lauren Hašian, dok iz bivše veze sa Deni Garsijom ima 21-godišnju Simonu.

Pročitajte još: CRVENO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Svi koji su probali ovaj običaj, kažu da donosi SREĆU!

Tijana uverava svog oca da izgleda veoma lepo, u svom novom izdanju: '' Da li izgledam kul? Obećaj mi da izgledam kul,'' pita zvezda ''Džumadžija'' svoje ćerke, i dodaje, ''Treba mi i suknjica. Takođe mi treba i dostojanstvo'', zaključuje on šaljivo.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas