Oglas
· · Komentari: 0
venčanje

Dženifer Lopez i Ben Aflek još jednom izgovorili "da": Pevačica blstala u popularnom kroju venčanice, a do oltara ih ispratila deca (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek juče su još jednom izgovorili sudbonosno "da", ali ovog puta pred brojnim prijateljima i porodicom

1661063784_262b710e15b8c14cce188cd986dc9f1f3e754cd6.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se po drugi put zvanično venčali. Nakon što su se prošlog meseca venčali u Las Vegasu na maloj ceremoniji, par je poželeo da svoju sreću podeli i sa najbližim ljudima, pa su organizovali raskošno venčanje na Benovom imanju na reci u Džordžiji.

Džnifer je blistala u raskošnoj venčanici sirena kroja, dugačkog šlepa i vela koji je lepršao za njom. Venčanica je potpuno zatvorena i odiše holivudskim glamurom. Kosu je skupila u čvrst rep za koji je bio zakačen veo. Pored nje je ponosno stajao Ben u belom sakou i crnim pantalonama.

Pročitajte još: Kendal Džener elegantna u jednostavnosti koju obožava: Ovako se pojavila na novom događaju (FOTO)

Venčanje je bilo tematski organizovano, tako da su svi gosti nosili belo kako bi se uskladili sa ekstravagantnim ukrasima svetlih nijansi i cvetnim aranžmanima, piše Page Six. Ono što je bilo veoma simpatično i svemu dalo posebnu draž je to da su Dženifer i Bena sva njihova deca ispratila do oltara, četrnaestogodišnji blizanci, sada gospođe Aflek, koje je dobila iz braka sa Markom Entonijem, pridružili su se Benovoj deci iz braka sa glumicom Dženifer Garner.

Podsetimo par je obnovio romansu u aprilu 2021. ubrzo nakon što je Dženifer raskinula sa verenikom Aleksom Rodrigezom usred glasina da ju je prevario.

Ona i Aflek su prvi put počeli da se zabavljaju 2002. godine  i ubrzo su se verili, ali dve godine kasnije otkazali su veridbu i raskinuli vezu. Nakon skoro 20 godina par je ipak pronašao put do svoje ljubavi i pokazao da je sve moguće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas