Oglas
· · Komentari: 0
SERIJA

Eksplicitne scene Nikol Kidman: Glumica u krevetu sa 20 godina mlađim kolegom (VIDEO)

Skidanje joj nije strano

1630247510_nikol-kidman.jpg
Foto: YouTube printscreen /today
Oglas

Nikol Kidman uprkos činjenici da je ušla u šestu deceniju i dalje izgleda savršeno, a u prilog tome govori i scena iz serije koju je snimila sa 20 godina mlađim kolegom, u kojoj je potpuno gola.

Pročitajte još: NAJJAČI BRAK HOLIVUDA: Važio je za najvećeg zavodnika, a već 20 godina voli samo nju! (FOTO)

Poznato je da glumici skidanje nije strano, zbog čega je često bila na meti osude javnosti. U novoj seriji "Nine Perfect Strangers" koja je počela da se emituje 18. avgusta, Nikol Kidman ima eksplicitne scene seksa u krevetu sa seksa s 20 godina mlađim kolegom Menijem Dćakintom. 

Scene vrućeg seksa izazvale lavinu komentara

Ove svene izazvalle su lavinu komentara, a muškideo populacije je uglavnom pisao da je mladi glumac Meni pravi srećnik. 

 

Nikol se prvi put skinula 1999. godine u filmu "Širom zatvorenih očiju", a eksplicitne scene je tada snimila sa tadašnjim suprugom Tomom Kruzom. Samo pet godina kasnije, snimila je film "Rađanje", koji je naišao na osudu javnosti zbog scene u kojoj se gola kupa sa desetogodišnjim malim kolegom Kameronom Brigtom.

Prošle godine, snimila je vruće scene sa glumicom u seriji "Slom", Matildom de Angelis. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas