Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV CVETA

NAJJAČI BRAK HOLIVUDA: Važio je za najvećeg zavodnika, a već 20 godina voli samo nju! (FOTO)

Pirs Brosnan je podelio dirljivu poruku svojoj ženi Keli, povodom 20 godišnjice braka.

1630237856_Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/ piercebrosnanofficial
Oglas

Dvadeset godina braka

Početkom avgusta, Pirs je sa suprugom Keli proslavio 20 godina braka i ljubavi uz poruku: 

"Srećna godišnjica draga moja Keli, moja ljubav zauvek raste s tobom ..."

Pročitajte još: "Ti si najbolja mama ikada": ŠAKIRA pokazala kako provodi vreme sa decom, fanovi oduševljeni! (FOTO)

Par je zajedno od kada su se upoznali 1994. godine, kad je glumac iz Džejmsa Bonda upoznao novinarku Keli na zabavi u Cabo San Lucas godinu dana pre nego što je debitovao za Bonda u Zlatnom oku.

Govoreći o njihovom sastanku, Pirs je kasnije rekao da se ne može zasititi Keli od trenutka kad ju je pogledao: "Gde god sam išao u svetu nedostajala mi je i poslao bih joj karte da dođe da bismo bili zajedno. Izgledalo je da se uklapamo ", dodajući:" Našao sam sjajnu ženu u Keli. Ne bih, da sam milion puta tražio, našao tako dobru. "

Par se venčao 2001. godine u Irskoj, okružen prijateljima i porodicom.

Na 25. godišnjicu njihove veze, Pirs je na svom Instagramu napisao „Hvala na ljubavi, ljubavi moja u ovih 25 godina, pa nadalje."

Jedina žena za Pirsa Brosnana

U 2019. godini, glumac je rekao da je Keli i dalje jedina žena za njega.

„Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kad me Keeli pogleda, klecaju mi kolena ”, rekao je, dodajući da je ona“ čovek za mene. ”

Par ima dvoje dece Dilana i Paris.

Pirs ima troje dece iz braka sa prvom ženom, Kasandrom Haris, koja je nažalost umrla od raka jajnika 1991. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas