· · Komentari: 1
DECA POZNATIH

Esma Redžepova usvojila 47 sinova i JEDNU ĆERKU: Evo kako izgleda i čime se bavi njena mezimica (FOTO)

Volele su se i podržavale, a Esma je i javno govorila koliko joj Eleonora znači

1646927923_21-esma.jpg
Foto: D. Mišić

Pevačica Esma Redžepova, čija smrt je pre 6 godina potresla domaću javnost, bila je poznata po humanitarnom radu i velikoj ljubavi koju je nesebično pružala svojim naslednicima.

Naime, Esma je imala čak 47 usvojenih sinova i jednu ćerku. Esma je Eleonoru Mustafovsku usvojila pet godina pred smrt. Pokojna pevačica je bila oduševljena Eleonorom i za nju je imala samo reči hvale.

Foto: Printskrin/Jutjub

"Slažemo se odlično, baš kao majka i kći. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dete nego muško i nisam se prevarila. Eleonora je studirala na Univerzitetu u Skoplju. Sledeće godine diplomiraće solo pevanje, a već tri godine članica je benda koji me prati", govororila je ona.

Pročitajte još: "NEĆU DA ISPADAM JADNICA": Jelena Tomašević objasnila šta se desilo čim je RASKINULA sa Bosiljčićem (FOTO)

Foto: Printskrin/Jutjub

Eleonora po završetku školovanja počela da gradi muzičku karijeru i publici se pre nekoliko godina predstavila pod umetničkim imenom "Mališa".

Mlada pevačica nije krila da joj je smrt majke veoma teško pala:

"NJen odlazak me je rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem da živim normalno i nastavim dalje. I dalje verujem da me čuva sa neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama", rekla je ona svojevremeno.

(Pink)

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.