Oglas
· · Komentari: 0

Hajdi Klum vrelom fotografijom u belom bodiju zapalila INSTAGRAM i pokazala previše: Svi gledaju u jedan detalj i NE VERUJU (FOTO)

Slučajno ili namerno?

1668776807_hajdi-klum-1.jpg
Foto: Profimedia/Instagram printscreen/Heidi Klum
Oglas

Hajdi Klum, veoma je aktivna na društvenim mrežama, ali u poslednje vreme fotografijama iznenađuje fanove.

Pročitajte još: Najpoznatija mršavica na svetu dobija film: Bavila se manekenstvom pet godina, a njena rečenica se još uvek pamti (FOTO)

Poslednja u nizu napravila je ozbiljnu buru, jer je mankenka pozirajući u belom bodiju i provokativnoj pozi, pokazala previše. Naime, Hajdi je želela da ispadne zavodljiva na fotografiji, ali je u prvi plan izletela njena bradavica, koja je odmah upala u oči svima.

Foto: instagram printscreen/heideklum

Da li je slučajan ili nameran potez, ne znamo, ali je ovim nepromišljenim gestom, ozbiljno podelila fanove. Dok jedni smatraju da je "zapalila" internet, drugi misle da je ovakvo ponašanje potpuno neprimereno njoj.

BONUS VIDEO:


 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas