· · Komentari: 0
VIP

Imala jak razlog da otputuje: CECA na snimanju Zvezda Granda, a KARLEUŠA napustila državu (FOTO)

Počelo je snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ali u malo drugačijem sastavu žirija.

1631021088_pjimage.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda/AmiG Show

Nova sezona muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" počinje sa emitovanjem 18. septembra, a učesnici i gledaoci imaće prilike da vide novog člana žirija, Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je došla na mesto Jelene Karleuše.

Produkcijska kuća" Grand" izdala je saopštenje u kojem se zahvaljuju Jeleni Karleuši na saradnji, ali i u kojem objašnjava zbog čega je Ceca došla na njeno mesto.

Pročitajte još: SVETSKI nastup i BRUTALAN stajling: Modne kombinacije JELENE KARLEUŠE ostavile sve bez daha (FOTO)

- Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom šou programu. NJeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija "Zvezde Granda" će biti gledanija nego ikad. Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla - rekli su, između ostalog, iz "Granda".

Počinje snimanje nove sezone, u kojoj će zasigurno biti u centru pažnje Ceca, jer je javnost podeljena kada je u pitanju njen dolazak u žiri "Zvezda Granda" - dok jedni misle da niko neće moći da zameni Karleušu, drugi jedva čekaju da vide kako će se Ceca snaći, s obzirom da se njene pesme i te kako pevaju tokom takmičenja.

Dok je Ceca zauzeta novim poslovnim angažmanom, Jelena Karleuša je odlučila da otputuje, i to ne zbog snimanja ovog muzičkog takmičenja, već zbog toga što je njenim mezimicama rođendan.

Pevačica je sa svojim ćerkama Atinom i Nikom otišla u Pariz, na rođendansko putovanje.

 

- Danas nam je divan dan. Moje bebe pune 12 i 13 godina. Mama ih vodi u Pariz - napisala je Jelena Karleuša na svom Instagram profilu.

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.