Oglas
· · Komentari: 0

Ivana Selakov 15 godina voli jednog čoveka, a sada je otkrila zbog čega ne želi da se uda: "Papira neće biti"

Ivana Selakov sa partnerom Peđom ima ćerkicu Krunu

1682176319_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Ivana Selakov
Oglas

Več godinama unazad popularna pevačica Ivana Selakov jedna je od najtraženijih na javnoj sceni, a s obzirom da je majka, ne krije da nije ni malo lako uskladiti porodične i poslovne obaveze.

– Iskreno muzika jeste moja najveća životna ljubav osim porodice i uvek će biti deo mog života, ali kako sam postala majka logično je da mi dete bude prioritet i da svo moje slobodno vreme bude usmereno na nju, ali uspevam da uskladim muziku i privatan život – objasnila je Ivana.

Više od decenije uživa u ljubavi sa partnerom Peđom, a ono što se mnogi pitaju je da li će pevačica konačno napraviti svadbu i udati se za svog izabranika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

– Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe niti imam sad neku želju da to organizujem imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 15 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 15 godina opstati sa zajedno –ispričala je nedavno Ivana za Grand.

Inače, malo ko zna da su se Ivana i Peđa upoznali preko društvenih mreža. NJihova ljubav započela je davne 2088. godine i to dopisivanjem putem Fejbuka nakon čega su se upoznali i uplovili u romansu koja je danas krunisana njihovim najvećem bogatstvom, naslednicom Krunom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas