Oglas
· · Komentari: 0

IZDAO BRATA? Advokati princa Harija tvrde da je Vilijam dobio ''veliku sumu'' u nagodbi za hakovanje telefona

Još jedan razlog više da Hari bude ljut na brata

1682510102_profimedia-0747864222-Vilijam-i-Hari.jpg
Foto: profimedia
Oglas

U šokantnom preokretu u pravnoj borbi vojvode od Saseksa protiv novina NewsGroup-e, njegovi advokati su upravo izneli tvrdnju, da je prestolonaslednik Vilijam ''tiho primio veoma veliku sumu novca'' u nagodbi sa izdavačem, 2020.godine, prenosi PerezHilton.

Ovo otkriće je izašlo na videlo u utorak u Visokom sudu pravde u Londonu, u okviru trodnevnog saslušanja, na kojem će se utvrditi da li će Harijeva tužba protiv izdavača TheSun, i sada ugašenog News of the World, ići na sud sledeće godine.
Ovo je samo jedna od tužbi koju je autor ''Rezervnog'' sada podneo protiv britanskih medija.

Prema izjavi svedoka do koje je došao People, Hari je podneo tužbu zbog nezakonitog prikupljanja informacija, koje datiraju od 1994. do najmanje 2016.godine. Prema njegovom pravnom timu, on je navodno bio žrtva hakovanja telefonske govorne pošte, i privatnih istražitelja koje je angažovala kompanija, a koji su imali zadatak da nezakonito prikupljaju informacije o njegovom  životu.

Takođe su izneli optužbu na račun kraljevske porodice, da je sklopila dogovor sa izdavačkom kompanijom, ograničavajući ga da ranije podnese tužbu.

BONUS VIDEO:

 

 

                                       Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas