Oglas
· · Komentari: 0

Izgleda kao da ima 20 godina: EVA LONGORIJA na sebi imala samo sako, izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Glumica odabranim autfitom oduševila sve prisutne

1661602674_profimedia-0709588552.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Eva Longorija, poznata je pored svog glumačkog talenta i po neverovatnoj lepoti koju poseduje. Nije potrebno pričati da je kao mlada ova glumica mamila uzdahe, međutim i sada kada je na pragu 50. situacija je ista.

Eva je u svojoj 48. godini izgleda nikada bolje. Ovoga puta zablistala je na jednom teniskom događaju. Na sebi je imala sako-haljinu, a kako se čini brushalter je ovoga puta izostao.

Foto. Profimedia

Duboki dekolte i broš koji celu kreaciju drži na okupu opčinili su paparace!

Pročitajte još: Ona je najstariji aktivni model na SVETU: Ušla je u DESETU deceniju života, a i dalje izgleda neverovatno (FOTO)

Na nogama imala je providne cipele sa visokom štiklom od mrežastog materijala. Stajling je upotpunila konjskim repom po kakvom je već prepoznatljiva, visećim minđušama i zlatnim ogrlicama u nekoliko slojeva.

Foto. Profimedia

Malo je reći da su svi prisutni bili oduševljeni, ali ne i iznenađeni, jer šta se drugo od ove lepe glumice moglo i očekivati?

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas