· · Komentari: 0

Jelena Đoković se oglasila iz Pećke patrijaršije: Poželela srećan Božić celoj naciji (FOTO)

Jelena Đoković postavila je fotografiju iz Pećke patrijaršije

1673170061_djokovici_ruzic_sajam_25102022_0007.jpg
Foto: Ataimages.rs

Jelena Đoković je povodom jučerašnjeg praznika postavila na svoj Instagram profil fotografiju pored ikone iz Pećke patrijaršije. Ona je poželela svim pravoslavcima srećan Božić.

- Mir Božiji, Hristos se rodi! Srećan Božić - napisala je Jelena Đoković u opisu fotografije na kojoj se Jelena nalazi ispred ikone.

Pročitajte još: Milica Todorović otkrila da posećuje sveštenika: "Hvala Seki Aleksić i Veljku što su me upoznali sa njim"

 

"Sećam se ovog dolaska vašeg i posebne jedne sestre monahinje", "Bravo, Jelena", "Vaistinu se rodi, čuvajte zdravlje", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Novak je nadavno pričao o svom odnosu sa Jelenom i koliko mu je zapravo njena podrška važna.

- Ona mi je najveća podrška! Sposobna je, ambiciozna i jaka. Ali sa njom se najviše i svađam. Ne naređujem joj, jer da to volim da radim, bio bih u vojsci. Samo se raspravljamo, ali najslađe je kada se mirimo - kazao je Novak tad za "Informer".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.