Oglas
· · Komentari: 0

KAKO SU BRAĆA PODELILA NASLEDSTVO? Vilijam i Hari su "teški" milione funti, a pogledajte ko je dobio više novca

Prinčevi Vilijam i Hari su posle smrti princeze Dajane nasledili milione

1711885283_b63d622ab279c11f153c0c74903336e7e4c884b8--1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pre četiri godine princ Hari (39) i njegova supruga Megan Markl (42) odstupili od dužnosti starijih članova porodice. Tad su hteli da budu finansijski nezavisni, a izgleda da im je u tome pomoglo nasledstvo. Naime, braća Vilijam (41) i Hari nasledili su novac od poginule majke, princeze Dajane. Radilo se o ukupno 13 miliona funti, ali to nasledstvo je nakon smrti smanjeno na 8,5 miliona, navodi The Sun.

Ipak, svota je tokom godina dosegnula cifru od 20 miliona funti zahvaljujući pametnim ulaganjima kraljevskih savetnika. Braća su taj novac videla tek u svojim 20-im. Trebalo je da Vilijam i Hari podele oko 14 miliona funti od ulaganja, izvestio je BBC 2002. godine, piše The Sun.

Prinčevi su dobili i nasledstvo od njihove prabake Elizabete Bous Lajon, poznate kao kraljica majka, nakon što je preminula 2002. godine. Ona je svojoj ćerki Elizabeti II ostavila nasledstvo procenjeno na 70 miliona funti. Kasnije je objavljeno da je većina novca otišla Hariju jer bi Vilijam u budućnosti trebalo da profitira ako preuzme titulu kralja.

Hari i Megan imaju kalifornijsku vilu vrednu 12,8 miliona funti, u kojoj odgajaju svoje dvoje dece, Arčija i Lilibet, za koju su navodno podigli kredit od 8,3 miliona funti.

Pretpostavlja se da Hari ima neto vrednost od 48 miliona funti, te se smatra da Megan slično teži, a par novac zajednički troši. Ona je pre udaje imala svotu od 3,5 miliona funti nakon uloge u seriji "Suits".

(Kurir/ The Sun)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas