Oglas
· · Komentari: 0

Kakva majka, takva ćerka: Naslednica Lee Kiš se bavi novinarstvom i IZGLEDA neverovatno (FOTO)

Sara Mia Jokić je od mame nasledila i lepotu i talenat

1665840138_Foto-Printscreen-Instagram-leakis.lk.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - leakis.lk
Oglas

Lea Kiš je jedna od najpopularniji voditeljki na našim prostorima. Ima ćerku sa Momčilom Jokićem koja je krenula maminim stopama. Sara Mia Jokić je prava lepotica koja se takođe bavi novinarstvom.

Sara je diplomirala režiju, a imala je i svoju emisiju. Lea je ponosna na svoju naslednicu, a često kači fotografije sa njom na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

Pročitajte još: Džordž Kluni i Džulija Roberts otkrili zašto nikada nisu bili u vezi: "Misterija" je rešena

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

Sara često voli da naglasi da ne želi da je gledaju kao Leinu ćerku. već da želi da izgradi svoje ime i karijeru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

Ćerka Lee Kiš je često na meti pozitivnih komentara svojih pratioca zbog svog izgleda, a posebno su oduševljeni pripadnici "jačeg" pola.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas