Oglas
· · Komentari: 0

Kejti Holms pronašla sreću nakon razvoda od Toma Kruza: Glumica pokazala novog dečka (FOTO)

Kejti Holms je izgleda pronašla novu ljubav

1659855989_profimedia-0673510498.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica se nakon razvoda od Toma Kruza retko kad odlučivala da se u javnosti pojavi sa novim izabranikom. 

Lepa Kejti fotografisana je u šetnji NJujorkom kako za ruku drži dečka, kompozitora Bobija Vutena. Glumica (43) izgleda izuzetno raspoloženo, osmeh ne skida sa lica, pa bi se reklo da joj nova veza izuzetno prija.

Pročitajte još: Ana Ivanović je opsednuta ovim TORBICAMA: Poseduje ih u svim bojama, a uklapa uz svaku kombinaciju (FOTO)

Odlučila se za opušteni kombinezon boje karamele koji se vezuje oko struka. Ima široke nogavice, pa je ovo idealno rešenje za topao letnji dan u gradu. Kejti je veliki pobornik prirodnog izgleda, pa vidimo da ni ovog puta nema šminke na licu.

Foto: profimedia

Kejti je u braku sa Tomom Kruzom bila od 2006. godine, kada se rodila njhova ćerka Suri, a koja je sve popularnija. Par se razveo 2012. godine, a od tada jako malo govore jedno o drugome.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas