Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Kejti Peri otvoreno o braku sa Orlandom Blumom: "Videla sam kako se ponašao prema prvom detetu"

Kejti Peri pronašla je svoju mirnu luku

1652769523_profimedia-0388604515.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Kejti Peri, u braku je sa glumcem Orlandom Blumom od 2016. godine. Par je pre dve godine dobio i ćerku Dejzi koja je samo još više učvrstila njihovm odnos.

Peri je otvoreno govorila o majčinstvu i trenutku kada je odlučila da je pravi trenutak za to, a Orlando je na to mnogo uticao:

- Najbolja odluka koju sam donela u svom životu. Nisam bila baš okrenuta majčinstvu ranije i mislim da to verovatno potiče od nekih stvari iz detinjstva - rekla je voditeljki Čelsi Hendler.

Pročitajte još: Poznati holivudski glumac na proslavi KRALJICE ELIZABETE: Oduševio prisutne u Vindzoru (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

- Videla sam kako je Orlando sjajan otac svom prvom detetu. Tako da je to definitivno primarno uticalo na mene. Nešto u meni je govorilo: "Ti, sredinom 30-ih, a on je fin čovek" -  rekla je u šali.

Kejti ne krije da je Orlando uneo ravnotežu u njen život:

- Uvek kažem da kada uđe u sobu obasja nekom životnom radošću. On jednostavno ima srećne, pozitivne vibracije, a ja sam malo sklona depresiji na neki način - i zato je dobro za mene da sam u njegovoj blizini - iskrena je Kejti.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas