Oglas
· · Komentari: 0

Kortni Kardašijan objavila prvu fotografiju nakon operacije: "Trudnoća je tako osnažujuća"

Kortni Kardašijan deli sa pratiocima na Instagramu da je dobro

1694428236_db6f2ead2c9ae36d0895895f41c26fc13a2c80fe.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kortni Kardašijan objavila je prvu fotorgafiju od kad se suočila sa zdravstvenim problemima nakon kojih je morala na hitnu operaciju još nerođene bebe.

Kortni (44) izgleda dobro na najnovijim fotografijama obučena u crni kožni komplet dok joj trudnički stomak dolazi do izražaja.

- Trudnoća je tako osnažujuća - napisala je Kortni u opisu fotografije, a u komentarima je dobila brojne reči podrške.

Podsetimo, Kortni čeka prvo dete sa suprugom Trevisom Barkerom. Ona već ima troje dece, Mejsona (13), Penelopi (10) i Rejna (8) sa bivšim dečkom Skotom Dizikom.

Kortni se nakon operacije oglasila i zahvalila lekarima koju su spasili život njoj i njenoj bebi:

-- Zauvek ću biti zahvalna neverovatnim lekarima što su spasili život naše bebe. Večno sam zahvalna svom mužu koji je dožao sa turneje da bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se o meni posle, moj kamen. I mojoj mami, hvala ti što si me držala za ruku kroz ovo. Kao neko ko je u prošlosti imao tri zaista lake trudnoće, nisam bila spremna za strah i na hitnu operaciju fetusa. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može da razume taj osećaj straha - rekao je Kortni na Instagramu i dodala:

- Imam potpuno novo razumevanje i poštovanje prema majkama koje su morale da se bore za svoje bebe dok su bile trudne. Slava Bogu. Odlazak iz bolnice sa svojim dečakom u stomaku i na sigurnom je bio najveći blagoslov.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas