· · Komentari: 0
RAZVOD

KRAH VELIKE LJUBAVI: Kim Kardašijan podnela zahtev za razvod braka

Kim Kardašijan i Kanje Vest razvode se nakon više od šest godina braka.

1613833124_Kim-i-Kanje.jpg
Foto: Depozit

40-godišnja Kim u petak je predala zahtev za razvod braka, piše US Weekly.

Američki tabloid TMZ piše da Kim traži zajedničko starateljstvo nad njihovih četvero dece. Starleta je navodno još letos angažovala advokaticu koja se bavi razvodima.

Pročitajte još: Emotivnom porukom Severina čestitala rođendan sinu: Fotografija grafita izazvala posebnu reakciju pevačice (FOTO)

Kim i Kanje počeli su da se zabavljaju u aprilu 2012. godine dok je ona još bila zvanično u braku sa Krisom Hamfrsom. Brak sa Hamfrisom trajao je samo 72 dana, a razvod im je završen u julu 2013. godine. 

Pročitajte još: Bila je najveća zvezda 80-ih: Trpela je najstrašnije ZLOSTAVLJANJE od muža, danas živi na rubu egzistencije

2014. godine udala se za Kanjea u Italiji, godinu dana nakon što su dobili prvo dete, ćerku Nort. 2015. godine dobili su sina Sainta, ćerkica Čikago rođena je 2018. godine, a sin Psalm 2019. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.