· · Komentari: 0
GLUMA

LAGANJEM DO ULOGE: Ovih 5 glumaca su lagali da bi se dokopali željene uloge

Laganje u CV-ju je prilično uobičajeno u današnjem svetu, i pored činjenice da je danas lakše nego ikad proveriti navedene informacije kandidata za posao vezane za njegovo obrazovanje i radno iskustvo.

1600246220_pjimage.jpg
Foto: Depozit

Verovali ili ne, isto se dešava i u Holivudu, gde glumci i glumice neretko iznose neistine kako bi dobili željenu ulogu u filmu ili seriji, i to ne važi samo za neafirmisane talente, već i velike zvezde.

U narednim redovima ćemo vam otkriti kojih 5 poznatih glumaca i glumica nisu prezali od laganja kako bi se dokopali željene uloge.

Robert Patinson

Foto: Depozit

Pre nego što je dobio ulogu u filmu Hari Poter i Vatreni pehar (2005), Robert Patinson bio je samo još jedan talentovani glumac koji pokušava da se probije u filmskoj industriji. On je priznao da nije uvek bio iskren kada je išao na audicije za uloge. U nekim slučajevima se pravio da je Amerikanac, a ne Englez, a ponekad je u svom CV-ju navodio da je studirao na Kraljevskoj akademiji dramskih umetnosti u okviru Oksforda, što nije bila istina.

Mila Kunis

Foto: Depozit

Mila Kunis je dobila ulogu tinejdžerke Džeki Burkhart u sitkomu Vesele sedamdesete (1998-2006) kada je imala svega 14 godina. Producenti ove popularne serije, međutim, bili su ubeđeni da je ona uskoro trebalo da napuni 18 godina. Zašto su to mislili? Pa, zato što im je Mila Kunis upravo to rekla na audiciji za ulogu.

Pročitajte još: Bila je jedna od najboljih domaćih glumica, a danas bi proslavila svoj 59. rođendan (FOTO)

Edi Redmejn

Oskarovac Edi Redmejn je rekao producentima filma Elizabeta: Zlatno doba (2007) da ume da jaše konje kako bi dobio ulogu Entonija Bebingtona u ovom prestižnom ostvarenju. Kada je došlo vreme za snimanje filma, svi su otkrili da je mladi glumac lagao, pa je bilo potrebno angažovati dublera koji će jahati umesto njega. Producenti filma Druga Bolenova kći (2008), u kome je Edi Redmejn igrao naredne godine, nisu ponovili istu grešku. Oni su ga, naime, pre samog snimanja filma poslali u školu za jahanje.

Pročitajte još: Nije kako se mislilo?! Radnik koji se sukobio sa Strugarom ISPRIČAO SVOJU VERZIJU DO DETALJA (FOTO)

Kloi Grejs Morec

Mlada američka glumica je 2011. igrala devojčicu Izabelu u filmu Hugo. Ova uloga je od nje zahtevala da priča sa britanskim naglaskom, što je ona i učinila na audiciji u NJujorku pred Martinom Skorsezeom, rediteljem filma. Ona, međutim, nije samo tako pričala kada je došlo vreme da glumi, već sve vreme. Mnogo godina kasnije je objasnila da je želela da se predstavi kao britanska glumica, a budući da je pet meseci živela u Londonu, to joj nije bilo toliko teško. Sve do samog kraja njihovog susreta, Skorseze je bio ubeđen da je ona Engleskinja. Tek kada se Kloi pozdravila sa njim, on je primetio njenu prevaru, ali ga je sve to lepo nasmejalo i ipak ga nije nije sprečilo da je izabere za ulogu u svom filmu.

Pročitajte još: DA LI ZAPADNJAKE BOLI LOPTICA ILI NOLE? Hrvatski istoričar PODIGAO BURU posle diskvalifikacije Đokovića

Ben Hardi

Ben Hardi je po svaku cenu želeo da tumači Rodžera Tejlora, bubnjara grupe Kvin, u filmu Boemska rapsodija (2018). Kada ga je reditelj filma, Brajan Singer, pitao da li zna da svira bubnjeve, on je odgovorio potvrdno, iako je to bila laž. Singer je tražio od njega da mu pošalje video u kome svira ovaj instrument, kako bi mogao da proceni da li je on pravi izbor za ulogu Rodžera Tejlora. Hardi je krenuo da paniči kada je to čuo, ali se vrlo brzo smirio i bacio na posao. Kupio je najjeftinije bubnjeve, angažovao lokalnog učitelja i dve nedelje svakodnevno vežbao po 10 sati kako bi savladao pesmu grupe Kvin koju je Singer izabrao za audiciju. Reditelj Boemske rapsodije nije imao zamerke na sviranje mladog Engleza, i Hardi je dobio ulogu u ovom filmu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.