· · Komentari: 0
ISKRENO

LEPA BRENA ZA MAGAZIN NOVOSTI: Otkrila šta joj je novogodišnja ŽELJA, a za naše čitaoce ima POSEBNU PORUKU

Najveća muzička zvezda na prostorima bivše Jugoslavije, Lepa Brena, veoma se raduje praznicima

1608139592_brena_06122019_0015.jpg
Foto: Ataimages

Voli da ih provede u krugu  porodice, a isto tako kada je reč o novogodišnjim poklonima, više voli da obraduje svoje bliske ljude, nego da ona sama dobije poklon.

U intervjuu za Magazin Novosti, Lepa Brena je otkrila kako će dočekati 2021. godinu, koje poklone pamti, ali i koje su njene novogodišnje želje.

  • Kako ćete proslaviti Novu Godinu?
- Mislim da će većina ljudi, pa tako Boba i ja, proslaviti Novu godinu kući, sa decom koja budu htela i ako budu htela sa nama. Niko defitivno ne može da potvrdi da li će biti nekih zvaničnih proslava. Međutim, iako ih bude bilo, mi ćemo sigurno biti kući sa decom. Iskreno se nadam da ćemo u Novu godinu ući sa verom, nadom i sa novim poslovnim idejama i kreativnošću, koja treba da bude i podsticaj, ne samo za nas, već i za čitavu planetu.

 Pročitajte još: Glumica Anđela Jovanović: Godina za nama je donela važnu LEKCIJU - reči mog DEKE su pouka svima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

  • Koji je najlepši poklon za Novu godinu koji ste dobili do sada?
- Iskreno rečeno, ja sam se za ovoliko godina mog života toliko nadobijala i nadavala poklona da se više radujem kada kupim poklon za nekoga, ko zna da se raduje, a da upravo to nema što sam mu namenila. Zato uvek pažljivo pratim, one koji su oko mene i kojima sam okružena, da vidim šta vole, šta im nedostaje i da vidim šta bi im zaista značilo u tom trenutku. Nekad su to zaista male sitnice za običnog čoveka, naizgled potpuno nešto beznačajno. Međutim, postoje sitnice koje čoveka toliko obraduju, da ta radost zaista vredi najviše. Iskreno rečeno kada vratim film, nekad sam se više radovala cipelama koje mi kupi tata u prodavnici, nego danas bilo šta. Uglavnom se radujem kada vidim koliko su srećni oni kojima Boba i ja poklanjamo nešto. 

Pročitajte još: Pevačica Katarina Ostojić Kaya za Novosti otkriva: Evo šta je NAJLEPŠI POKLON koji sam dobila za Novu godinu (FOTO) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

  • Po čemu ćete pamtiti 2020., a da nije samo korona?
- U mom životu je bilo mnogo lepih i teških stvari. Ono što je bilo veoma teško, iz svega toga sam samo izvukla pouku i ojačala, a pošto sam po prirodi ekstrovertna i uvek pozitivna, gledam da istu takvu životnu filozofiju prenesem i svojoj deci. Imam razloga da budem srećna, jer su svi zdravi i svi su na dobrom putu da pronađu sebe na jedan pravi način. Još niko od nas nije uspeo da svoju decu spasi od padova, koji su isto tako bitni kao i usponi, ali to je deo njihovog životnog puta. Pamtiću ovu 2020. kao godinu u kojoj sam imala apsolutno prilike da sednem i da vratim film šta je do sad urađeno i kakave bi nove ciljeve čovek trebalo sebi da postavi, da se okrenem malo svom zdravlju i da posvetim više pažnje sebi i suprugu. Jer u toj ludnici, brzom vozu koji putuje već 40 godina, veoma malo je bilo mesta za stajanje na stanici i osvrt na prošlost, a sad sledi uživanje u sadašnjosti.

Pročitajte još: Marina Mirković za Magazin Novosti: Korone se u 2020. najmanje sećam, prijatelji i porodica su uvek najveća podrška i motivacija 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 
- Bilo je jednostavnih stvari u kojima sam uživala: da sredim svoju kuću, obiđem svaki njen ćošak i radim nešto što neće imati bilo čiju drugu kontrolu, osim moju. Gde niko to neće morati da ocenjuje, kao što je to bilo celog mog života, i da u tom miru prosto uživam, nebitno da li je to feng šui ili je to prosto vaspitanje koje smo dobili od majke, da očistite neke stvari u svojoj kući, pa tek onda da razmišljate o okolini. Uspela sam da pročitam mnoge knjige, napravim sebi nove strategije i nove planove i da prosto imam vremena da sublimiram sve što je bilo, kao i da krenem dalje život sa te pozicije, jer morate razmišljati pozitivno i morate sačuvati zdrav razum u čitavoj ovoj ludnici u kojoj se nalazi čitav svet, ali i da pronađete svoju zlatnu žicu, jednog racionalnog razuma i da ne pokleknete ni na jednu priču o raznim zaverama koje se dešavaju danas, treba da pronađete svoj pravi put, put kojim se ređe ide.

Pročitajte još: Glumica Anja Mit ovu godinu će pamtiti kao najdužu, a za Magazin Novosti je otkrila koje su njene novogodišnje želje 

  • Koja je vaša novogodišnja želja?
- Moja novogodišnja želja je da budemo svi zdravi i da budemo srećni, da se družimo, naravno da svi radimo i da možemo da zagrlimo i poljubimo jedni druge, ali da iz svega ovoga što nam se desilo, izvučemo zdravu pouku.
  • Koja bi bila poruka za naše čitaoce?
- Poruka za vaše čitaoce bi bila ista kao što bi rekla svojoj deci, porodici i celom svetu. Ostajte mentalno i fizički zdravi, borite se za svoje bolje danas i sutra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.