Oglas
· · Komentari: 0

Madona se suočila sa još jednim zdravstvenim problemom: Sa ovime je sve vreme plesala na turneji (FOTO)

Madona je završila poslednji deo svoje evropske turneje u O2 Areni, a rekla je fanovima da je „prošla kroz pakao“ sa kolenom

1702052887_profimedia-0813928476.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Šezdesetpetogodišnja kraljica popa nosila je protezu za nogu dok je bila na turneji, ali nije dozvolila da je to zaustavi dok je plesala.

Izvodeći hitove iz četiri decenije duge karijere, Madona je takođe pravila duge pauze kako bi ćaskala sa svojim vernim obožavaocima, piše Miror. Madona je priznala da je „prošla kroz pakao“ sa nogom nakon što je pretrpela zastrašujući zdravstveni strah ranije ove godine kada je imala tešku bakterijsku infekciju.

Turneja pevačice nagrađene Gremijem sastoji se od 78 nastupa u 15 zemalja, sa 24 izvođača na sceni (ščetvoro njene dece). Turneja je počela u londonskoj O2 Areni 15. oktobra i završiće se u Meksiko Sitiju u aprilu sledeće godine. Turneja je prvobitno trebalo da počne na leto, ali je morala da bude odložena zbog Madoninog zdravstvenog straha.

U junu je pop zvezda hospitalizovana nakon što se suočila sa ozbiljnom bakterijskom infekcijom koja ju je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj nezi.

Srećom, Madona je uspela da se brzo oporavi i vrati na turneju za samo nekoliko meseci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas