Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Majli Sajrus otkrila kako se oseća nakon razvoda

Slavna pevačica ispričala detalje o razvodu

1604844555_majli.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Majli Sajrus, gostujući u jednoj emisiji, prvi put javno je otkrila detalje razvoda od svog muža, Lijama Hemsvorta, sa kojim je bila samo osam meseci u braku.

Pročitajte još: Aci Lukasu ugroženo zdravlje? Ima napade i temperaturu

Iako su bili punih deset godina u vezi, u braku baš i nisu mogli da se snađu, pa su odlučili da se raziđu. 

- Iskreno, nisam previše plakala nakon razvoda. Ako budete pitali muškarce sa kojima sam raskidala da li sam izgubila osećanja, reći će vam da jesam. Postoji navodno ta određena crta, kada su žene spremne da krenu dalje sa svojim životom hladne, ipak, to jednostavno nije tačno.

Foto:Despositos

 - Naučila sam da krenem dalje, morala sam, jer iza mene su dve vrlo traumatične godine tokom kojih sam u požaru u Malibuu izgubila dom, a umrla mi je i baka koju sam neizmerno volela i sa kojom sam bila beskrajno bliska. A onda je došao razvod... Ipak, suze ionako ne bi ništa promenile - to što nisam plakala ne znači da sam hladna, niti da bežim od svojih osećanja - rekla je Majli. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas