Oglas
· · Komentari: 0

Malo ko zna da je OTAC popularnog Matije iz "Igre sudbine" OVAJ POZNATI GLUMAC! (FOTO)

Pavle Jerinić stekao je veliku popularnost ulogom negativca Matije u seriji "Igra sudbine", ali se o njegovom privatnom životu malo zna.

1631190642_pavle.JPG
Foto: YoutubePrintscreen
Oglas

Iako ima tek 35 godina Pavle Jerinić već se može pohvaliti izuzetnom karijerom u pozorištu: odigrao je veliki broj uloga u Narodnom pozorištu u Beogradu, pozorištu "Boško Buha" i u Zvezdara teatru, a naročito se istakao u sinhronizaciji, gde je mnogo puta "pozajmljivao glas" animiranim junacima.

 

Foto: YoutubePrintscreen

Uspeh koji je postigao, ipak, u njegovom slučaju nije slučajan, pored toga što Pavle vredno radi, on ima i glumački gen – njegov otac je čuveni Branko Jerinić, koji je i sam stalni član Narodnog pozorišta.

Oni nisu jedini glumci u porodici, a njihov rođak je i pokojni Branislav Ciga Jerinić, jedan od doajena srpskog glumišta.

Inače, i Pavle i Branko igrali su u seriji  "Kralj Petar I" iz 2019. godine, a otac je glumio Vojvodu Stepu Stepanovića, dok je sin nosio uniformu jednog vojnika. Oni, ipak, nisu imali priliku da sarađuju u ovom ostvarenju.

– Nismo imali zajedničke scene. Što se njega tiče, uopšte nemam tremu. Potpuno je zreo glumac, osim već dokazanog dara, vrlo je vredan i profesionalan – ponosno je tada izjavio Branko.

                                 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas