Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović u ZVEZDAMA GRANDA žestoko napala Anu Bekutu: "Koji problem ti imaš sa mnom?" (VIDEO)

Novi sukob u Zvezdama Granda

1650549511_marija.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Iz emisije u emisiju Zvezde Granda postaju sve napetije, a svađe među članovima žirija su sve učestalije.

Pročitajte još: Ćerka Toma Kruza nije videla svog oca 10 GODINA! Razlog je krajnje BIZARAN! (FOTO)

Ovoga puta u sukobu su se našle Marija Šerifović i Ana Bekuta, koje ovoga puta nisu mogle normalno da komunciraju tokom čitave emisije. U jednom trenutku sve to je veoma iznerviralo pop pevačicu, koja je počela da viče na stariju koleginicu:

- Koji ti problem imaš sa mnom, Ana? Jel imaš neki problem sa mnom? - vikala je besno Marija, dok je Ana mirno odgovorila da nema nikakav problem sa njom.

Izrevoltirana Marija, dodala je da očigledno ima, jer ne može normalno da komunicira sa njom.

- Kada imam problem sa tobom, kažem ti u kuhinji - dodala je Ana i poručila Mariji da ima amneziju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas