Oglas
· · Komentari: 0
lepo

MEGAN FOKS rekla DA: Glumica objavila snimak romantične prosidbe, a sa tog mesta ih veže posebna priča (VIDEO)

Glumici Megan Foks godina je počela i više nego dobro. Sinoć je objavila da se verila, a sa pratiocima je na Instagramu podelila i sam snimak prosidbe.

1642061850_profimedia-0632003842.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Muzičaru Mašin Keliju rekla je da, a osvrnula se i na to kako je sve počelo.

Megan Foks se verila

- U julu 2020. sedeli smo ispod ovog drveta. Tražili smo magiju. Nesvesni posla i žrtava koje bi odnos zahtevao od nas, ali opijeni ljubavlju. I karma. Nekako godinu i po kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao, i smejali se više nego što sam ikada mogla da zamislim, pitao me je da se udam za njega. Rekla sam da - napisala je iskreno glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Megan je ranije bila udata za glumca Brajana Ostina Grina, sa kojim ima trojicu sinova. Bili su u braku od 2010. godini, a 2021. su se zvanično razveli.

Glumica se sa muzičarem Mašinom upoznala dok su snimali film u martu 2020. godine, a onda se rodilo i nešto više. Megan je tada bila udata za glumca Brajana Ostina Grina. Dva meseca kasnije, sadašnji verenici su uočeni zajedno usred glasina o razvodu od poznatog glumca Beverli Hilsa.

Brajan je tada potvrdio da su on i Megan stavili tačku na brak nakon 10 godina i objasnio da nisu zajedno od kraja 2019. godine i da nije prevaren već je brak okončan ranije.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas