Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl želi "novi početak" u Velikoj Britaniji: Zabrinuta jer nije popularna - ANGAŽOVALA STRUČNJAKE

Megan Markl je u potrazi za britanskim stručnjakom za odnose s javnošću kako bi se "pripremila za novi početak u Velikoj Britaniji".

1709913861_profimedia-0847513923.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vojvotkinja "je stupila u kontakt s britanskim stručnjacima za odnose s javnošću" kako bi dobila pomoć u suočavanju s "problemom popularnosti" u Britaniji, ali mnogi će to odbiti jer ona i Hari imaju reputaciju "da ne slušaju savete", piše Daily Mail.

Vojvotkinja od Saseksa traži stručnu pomoć kako bi stekla pozitivniji publicitet u Britaniji, kako za sebe, tako i za Archewell, fondaciju koju vodi sa princem Harijem u Kaliforniji.

Angažovanje stručnjaka takođe će joj pomoći usred glasina da bi njen lifestyle blog "The Tig" mogao ponovo da zaživi.

Potraga za britanskim izvršnim direktorom za odnose s javnošću još je jedan znak da je 2024. godina u kojoj će se par ponovno predstaviti, i izgleda da, uprkos sreći u Kaliforniji, žele više da doprinesu Harijevoj rodnoj zemlji.

"Ovo je situacija koju mnogi visoki stručnjaci za odnose s javnošću neće želeti da preuzmu. Mnogi će je odbiti. Predstavljati par u Velikoj Britaniji zvuči primamljivo, ali nemaju reputaciju da slušaju savete. Kakav bi bio smisao?", rekao je jedan stariji izvršni direktor za odnose s javnošću za MailOnline.

(B92)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas