Oglas
· · Komentari: 0

"Mene je to zabolelo": Lepa Lukić otkrila da li je još uvek LJUTA na Nadu Topčagić jer se nije pojavila na njenom koncertu

Nada Topčagić je trebala da gostuje na koncertu Lepe Lukić, ali je u poslednjen trenutku otkazala i otišla u Tivat

1703835994_92858dcdbb0fea8c4859bb6e486f3f14fb09be2b.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić je decenijama uspešna na javnoj sceni. Pevačica ističe da se sve ove godine drži čvrsto na zemlji i nada se da će i njene mlađe kolege krenuti tim putem.

Međutim, ima i onih koji joj zavide.

- Jeste, kolege ne mogu da dožive to što sam ja doživela... Poneke, ne svako. Zato je njima krivo što ja pevam, što ja mogu da pevam i dalje isti tonalitet pre 50 godina i sada. I njih to boli, što ja još uvek sam tražene u žiže interesovanja.

Nema nameru da prestane da peva, jer je kako kaže publika i dalje traži:

Kad me tražite što da prestanem, ja nemam ni decu, nemam unučiće, imam samo pesmu i ona me podmladi. Vidite, ja nikad ništa nisam radila na licu, ja izgledam mnogo bolje od ponekih mlađih kolega.

A evo šta kaže o razmiricama sa koleginimcom Nadom Topčagić zbog njenog nepojavljivanja na Lepinom koncertu:

- Pa javila je da ne dolazi dva dana pred koncert, to je mene zabolelo. Ona je najavila da neće doći. Nije istina da se samo nije se pojavila. Ona kaže da joj nisam javila na vreme. Zvala sam je mesec i po dana ranije. Jedino da je zovem dve godine unapred. Zvala sam je mesec i po dana ranije i proveravala da li je sve u redu. Rekla je sve u redu, pa je posle rekla da ima to gostovanje i neće moći da otkaže. Tri dana pre se javila i kaže, dolazim obavezno. Pa onda je sutradan najavila da je u velikoj frci da već leti za Tivat i da ne stiže.

Uprkos svemu, Lepa Lukić nije zlopamtilo, pa je Nadi sve oprostila.

 

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas