Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Merima Njegomir se oglasila nakon priče da je teško bolesna: "Svi su uz mene"

Merima Njegomir se navodno već izvesno vreme bori sa teškim oblikom tumora

1636529012_merima.jfif
Foto: Youtube printscreen/RTV Pink
Oglas

Kao bomba odjeknula je vest da je zdravstveno stanje pevačice Merime Njegomir ozbiljno narušeno, a pevačica se navodno bori sa teškim oblikom tumora.

Pročitajte još: Mnogi u njenim godinama ovo NE RADE: Vera Matović otkrila kako u 74. godini održava liniju

- Merima se ne oseća dobro. Saznala je da je teško bolesna i to ju je pokosilo. Bori se sa teškim oblikom tumora. Poslednjih mesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je deca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa ćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbegava da sa bilo kim priča - otkriva izvor.

Merima otkrila kako se oseća

- Ne osećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi - bilo je sve što je Merima poručila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas