Oglas
· · Komentari: 0

Mima Karadžić u društvu 35 godina mlađe DEVOJKE: Glumac blista pored svoje izabranice

Mima Karadžić se sinoć pojavio na jednom prestoničkom događaju u društvu svoje devojke Nataše Stanišić

1700045771_Foto-Ataimages.rs-Mima-Karadzic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Brojne poznate ličnosti su se sinoć pojavile na jednom prestoničkom događaju, među kojima su bili i Aleksandra Tomić, Nada Macanković, LJubivoje Ršumović, Vanja Ejdus, Borka Tomović, Gorčin Stojanović, Boško Jakovljević, Bajaga, Saša Lokner i mnogi drugi.

Međutim, najveću pažnju javnosti privukla su dva glumačka para koja su pozirala zajdeno. Proslavljeni glumac Mima Karadžić došao je u pratnji svoje 35 godina mlađe devojke Nataše Stanišić.

Vidno raspoloženi pozirali su fotoreporterima, a pridružili su im se Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović. Lepa Jelena blistala je podjednako kao i njen izabranik, a po osmehu koji je krasio njihova lica, može se primetiti da se ne obaziru na kritike.

 

Podsećamo, Milutin Mima Karadžić od početka godine uživa u ljubavi sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom Stanišić.

Kako je Kurir prvi pisao, njih dvoje su krili vezu, te ju je on predstavljao kao svoju blisku prijateljicu. Prvi put ih je naša vešta kamera uhvatila na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu, a onda su se pojavili na snimanju emisije Nikad nije kasno.

Letos su još jednom prošetali ruku pod ruku i to na Sarajevo film festivalu. Glumac je odabrao da ne komentariše ništa u vezi svog ljubavnog života, a jednom prilikom se kratko osvrnuo na njihov odnos.

- Družimo se, lepo nam je, uživamo da provodimo vreme zajedno. Da li ima nešto više od drugarstva među nama? Ne bih govorio o tome, to su lične stvari, ali mogu da vam potvrdim da smo se fantastično proveli u Sarajevu. Ona je moja mlađa koleginica, s kojom se družim, izlazim, ali ne bih detaljisao dalje - istakao je za Stori Mima, te dodao da mu je javno potenciranje razlike u godinama između njih preterano.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas