Oglas
· · Komentari: 0

Na premijeri sa krznenim kolegom: Tom Henks poveo MAČKU, koja je ukrala svu pažnju na crvenom tepihu (FOTO)

Zvezda je rođena

1673531613_profimedia-0748633073-Tom-Hneks-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Tom Henks(66) jedno je od najvećih glumačkih imena u Holivudu. On trenutno glumi glavnu ulogu u filmu ''Čovek zvani Oto'', a na premijeru je doveo zanimljivu pratnju. Među likovima koje njegov lik usput upoznaje u ovom filmu, je i prelepa mačka -Smegol. Ovaj mačak, pojavljuje se kao Otov verni pratilac, a izgleda da je i u stvarnom životu postao prava zvezda.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Zlatni globus 2023: Selena Gomez blistala je u zanosnoj toaleti, a društvo na crvenom tepihu pravila joj je ONA (FOTO)

Smegol je uživao veliku pažnju svih koji su se pojavili na specijalnoj projekciji filma, dok ga je Henks sa puno ljubavi prošetao među zvanicama. Pojavljujući se na crvenom tepihu u NJujorku, Tom se smešio kamerama, dok je pozirao sa ''kolegom'' u naručju, a koleginica Marijana Trevino je sa obožavanjem gledala u mačku.
U ovom filmu se takođe pojavljuje i Henksov sin Truman, koji glumi njega iz mlađih dana, a otac četvoro dece je nedavno odbacio diskusiju o ''nepo bebama'', koja je veoma popularna ovih dana.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas