Oglas
· · Komentari: 0

Na šta najbogatiji FUDBALERI troše najviše NOVCA? Skupa odeća, automobili, ali i POMOĆ onima kojima je najpotrebnije (FOTO)

Fudbaleri osim velikih novčanih primanja imaju i veliko srce

1669201814_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-mosalah.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram - mosalah
Oglas

Najplaćeniji igrač na svetu je Kristijano Ronaldo koji zarađuje 31 milion evra po sezoni, zatim je tu Geret Bejl, pa Lionel Mesi, a onda i Zlatan Ibrahimović sa 7 miliona evra zarade po sezoni.

Sada se postavlja pitanje: Kad imaš toliko novca, kako ga trošiš?

Vile, automobili i luksuzna roba

Ispostavilo se da fudbaleri vole kuće. Dok Nejmar Junior poseduje kuću u blizini Versajske palate, Dejvid de Hea je kupio vilu u Španiji.

Pored luksuznih kuća, fudbaleri obožavaju isto tako luksuzne automobile. Tako je Manuel Nojer kupio sebi auto koji košta preko 101 hiljada funti, dok Mario Baloteli vozi kola od oko 172.019 funti.

Bogatstvo se troši i na nakit, brendiranu odeću, a ponajviše na luksuzne satove koji koštaju čitavo bogatstvo.

Za Zlatana Ibrahimovića kažu da crkvu u Stokholmu naziva svojim vlasništvom. Ima plan da jednu zgradu pretvori u stanove i tako uloži u svoj penzioni fond.

 

Priča se da je fudbaler Didije Drogba kupio rudnik zlata u vrednosti od 52.343.530 funti u želji da pametno ulaže svoj novac.

Vejn Runi obožava trkačke konje, a suprugi je poklonio jednog vrednog 103.187 funti.

Ali ne misle svi fudbaleri samo na sebe. Ima i onih koji veliko bogatstvo daju u dobrotvorne svrhe. Jedan od njih je i Filfrid Zaha koji je donirao 10% svoje mesečne zarade u dobrotvorne svrhe.

On je od prve plate zarađene kao profesionalni fudbaler počeo da donira. Najviše njegovih donacija ide na sirotišta.

Pročitajte još: OSVOJILA BOBIJA, PA DRUŠTVENE MREŽE: Marija Marjanović raspametila fotografijama u kupaćem (FOTO)

I Kristijano Ronaldo nije škrt. Naprotiv, on se smatra jednom od najmilosrdnijih fudbalera, a tome u prilog ide i njegova velika donacija od 89.000 funti 2013. godine koju je donirao za Crveni Krst.

 

2014. godine kada je njegov tim osvojio Ligu šampiona, Ronaldo je dobio bonus od 450.000 funti koje je fudbaler dao direktno u dobrotvorne svrhe.

Kada je Indoneziju pogodio razoran zemljotres, Kristijano Ronaldo je odlučio da ode lično tamo i pomogne ljudima jer je tokom vesti video u prilogu nesrečnog dečaka koji sedi u sred ruševina, dok je na njemu bio dres sa Kristijana Ronalda.

Postoji i priča o dečaku koji se 2009. godine borio sa rakom. Ronaldo je njegovu porodicu smestrio u hotel, a detetu platio lečenje u privatnom medicinskom centru godinu dana. Dečak je nažalost preminuo 2013. godine.

Mohamed Salah je egipatski profesionalni fudbaler koji je poznat po tome što je osnovao fondaciju koja je finansijski pomogla oko 450 porodica.

Kada je egipatska ekonomija prolazila težak period, Mohamed je vladi donirao 234.000 funti. Nakon terorističkog napada u Kairu 2019. godine, u kojem je stradao Nacionalni institut za rak, Mohamed je donirao 2,5 miliona funti iz svog džeba za popravku Instituta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

Izgleda da se iza raskošnih života slavnih fudbalera krije toplo srce.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas