Oglas
· · Komentari: 0

Nakon burnog razvoda, danas su primer zdrave komunikacije: Ben Aflek sve više vremena provodi sa bivšom suprugom, a ona obožava njegovu majku (FOTO)

Dženifer Garner i Ben Aflek su uvek pokazivali kakav su primer zajedničkog roditeljstva od kad su se razveli.

1718189588_10edaf987d5797156b0cf8447b1709fea796df93.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako su tačku na brak stavili 2018. godine, održavaju srdačnu vezu i sve nesuglasice su stavili po strani.

Na novim fotografijama vidimo Dženifer Garner u zagrljaju sa bivšom svekrvom, dok je pored njih i Ben.

Foto: profimedia

Na fotografijama se javno vidi kako razmenjuju pozdrave i prijatno ćaskaju, što pokazuje da, uprkos razvodu, En Kristin oseća duboku naklonost prema svojoj bivšoj snaji.

Garner je i ovog puta u sportskim helankama i patikama, dok je Ben u takođe ležernom izgledu.

Podsetimo, Dženifer Garner i Ben Aflek imaju troje dece, sina Semjuela, i dve ćerke, Serafinu i Vajolet.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas