Oglas
· · Komentari: 0
nije kraj

Nakon Depa, oglasila se Amber i poručila dve stvari: Drama se nastavlja

Iako je presuda donesena u Depovu korist, izgleda da tu nije kraj drami koja se odvija između bivših supružnika

1654693112_pjimage--5-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon suđenja koje je trajalo mesec i po dana i koje je podiglo ogromnu medijsku prašinu doneta je presuda u korist slavnog glumca.

Džoni Dep otvorio je TikTok profi,  na kome ga je,za manje od 24 sata zapratilo tri miliona pratilaca, a sada ima sedam miliona. Zahvalio se svim fanovima i ljudima širom sveta koji su ga podržali:

- Svim mojim najdragocenijim, odanim i nepokolebljivim pristalicama. Bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno videli. Zajedno smo išli istim putem. Uradili smo ispravnu stvar zajedno, sve zbog toga što vam je stalo. A sada ćemo svi zajedno krenuti napred -  napisao je Džoni prvo na Tik Toku, a potom i na društvenoj mreži Instagram gde ga prati 25 miliona ljudi.

Pročitajte još: Oglasio se Džoni Dep: Za jedan dan dobio preko 3 miliona pratilaca na Tik Toku (VIDEO)

Na ove reči, Amber nije ostala imuna i oglasila se preko menadžera, odgovorivši na Depov video.

"Dok Džoni Dep kaže da 'ide napred', ženska prava idu unazad" - poručila je, kako prenose svetski mediji.

"Presuda je poručila žrtvama porodičnog nasilja da treba da se boje da se zauzmu za sebe i progovore" - izjavila je u nastavku.

Podsećamo, Herd se nakon presude već oglašavala na svom Instagram nalogu kad je izjavila da je vidno razočarana.

"Razočaranje koje osećam danas je nemoguće opisati. Slomljena sam što brdo dokaza nije bilo dovoljno da se suprotstavim nesrazmernoj moći i uticaju mog bivšeg muža. oš sam više razočarana time što ova presuda znači za druge žene. To je nazadovanje... Povlači ideju da se nasilje nad ženama ne treba shvatati ozbiljno" - poručila je tada u postu.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas