· · Komentari: 0
pevačica

Nataša Bekvalac u crnom kostimu "zapalila" scenu, pa otkrila emotivni status (FOTO)

Pevačica, Nataša Bekvalac, za svaki nastup ima pažljivo osmišljene odevne kombinacije

1649952185_bekvalac_kasina_13042022_0001.jpg
Foto: Ata images

Nataša Bekvalac pojavila se na sceni jednog beogradskog kluba sinoć i atmosferu dovela do usijanja. NJen nastup pratio je pažljivo odabran scenski stajling.

Pevačica se pojavila u crnom kožnom bodiju sa korsetom u kombinaciji sa takođe crnim unihopom sa stinom mrežom. Da sve dobije mističniji prizvuk preko je ogrnula crni plašta zakopčan do grla.

Pročitajte još: Bez trunke šminke i u kućnom izdanju: Nikolina Kovač oduševila sve PRIRODNOM LEPOTOM (FOTO)

Pre nastupa pevačica je prokomentarisala trunitni emotivni status:

- Slobodna sam i emotivno ispunjena. Ne osećam se da mi išta fali. Teško da bi neko mogao da me osvoji. Nisam razočarana, samo sam nezainteresovana. Možda sam još uvek u nekoj vrsti traume. Ne bojim se ničega, prosto se nije desio niko ko bi mi privukao takvu vrstu pažnje - rekla je Nataša za Blic.

Foto: Ata Images

FOTO VIDEO

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.