Oglas
· · Komentari: 0

"Ne volim teško i majka u istoj rečenici": Nikolija Jovanović o odgajanju dece, a otkrila i da li se konsultuje sa Reljom kada je reč o muzici

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni

1693466742_devito_23052023_0142.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Nikolija Jovanović progovorila je o negativnim komentarima koje dobija, te spomenula i ćerkice, koje je dobila sa kolegom Reljom Popovićem.

- Relja i ja smo dobri ljudi, puni ljubavi i to je sve što je bitno, sve ostalo su umetničke slobode, te nemam čega da se stidim. Osim toga, naše ćerke i dalje slušaju isključivo dečiju muziku - objasnila je pevačica.

Javni posao i uloga majke traže mnogo odricanja, međutim Nikolija ne smatra da to treba podvesti pod kategoriju "teškog".

- Ne volim da stavljam teško i majka u istoj rečenici. Čak i kada je zahtevno uskladiti dečje i naše obaveze, ne volim da spajam te dve reči. Pre svega zato što je tu prisutna ogromna, bezuslovna zahvalnost. Osim toga, kada imate sa kim sve to da podelite, dosta je lakše. Što se muzike tiče, često čujem - Pa, vi ne znate da napravite hit. Uopšte se ne radi o tome. Hit ili ne, činjenica je da će pesma biti popularna kratko, doba je informacija koje brzinom svetlosti putuju - rekla je ćerka Vesne Zmijanac.

Važi za jaku ženu koja uvek zna šta želi, ali uvažava i mišljenja svog dragog.

- Sa Reljom se konsultujem, ipak smo u istoj branši. Nikada me ne bi posavetovao na uštrb mog uspeha, to bi zaista bilo detinjasto. Tu je za mene, podržava me i savetuje, ali istina je da uvek uradim onako kako sam naumila - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas