Oglas
· · Komentari: 2

"Zašto se ta mala NEUSPEŠNA GLUMICA uopšte javila": Đorđe David isprozivao Balaševićevu ćerku

Jelena Balašević i Đorđe David razmenili oštre reči

1647011785_19992_beba-balasevic-djordje-david-i-djordje-balasevic_ig.jpg
Foto: N. Fifić/Nenad Karlić/Petar Milošević
Oglas

Od kako je Đorđe David otkrio da je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" zabranjeno da se izvode pesme nekih izvođača, digla se bura. On je pomenuo i porodicu pokojnoj Đorđa Balaševića, nakon čega se oglasila i Jelena Balašević, ćerka pokojnog pevača.

Pročitajte još: Kako je čuvena glumica SRPSKOG POREKLA zavela MILIJARDERA? Radila je dva posla, a onda joj se život preokrenuo (FOTO)

"Za sve detalje je najbolje se obratiti fondaciji Đorđa Balaševića koja zna detalje oko izvođenja pesama, tako da se ja lično takvim stvarima ne bih bavila. Toliko ima vedrijih tema u našoj porodici, da bih se ja da bavila jednim Đorđem Davidom i njegovom izjavom!, rekla je Jelena, nakon čega se David osetio prozvanim i odlučio da odgovori:

Đorđe se nadovezao na Jelenine izjave, ali i neprijatnim tonom je nazvao propalom glumicom.

"Sve vreme mi koristimo pesme koje momci i devojke pevaju i to se uredno prijavljuje Sokoju, koji obračunava i isplaćuje autorima pesme određen novac. Ja pokušavam da shvatim šta je tu problem i zašto porodica Balašević ne daje dozvolu. Rekao sam svoje mišljenje bez namere da ikog vređam, ne znam zašto se ta mala neuspešna glumica uopšte javila na taj način. Nije poenta da se ona bavi mnome nego likom i delom njenog oca, ogromnog preogromnog Đorđa Balaševića. Baviš se uskraćivenjem numera tvog velikog oca u najvećem muzičkom takmičenju. Smatram da svako ko zabrani emitovanje neke svoje pesme je čovek koji puca u muziku. Zločin je sa njene strane prema muzici da publika nema šansu da čuje pesme Balaševića i to ne samo one koje on izvodi, već i one kojih je autor. On je pisao za dosta izvođača, Zdravka Čolića, Kikija Lesandrića i još gomilu ljudi. To je baš razočaravajuće kada su ta deca u pitanju. Mene kolege zovu i mole da uvrstim njihove numere kada se ukaže prilika, svima to ide u prilog, zato mi nije jasno o čemu se ovde radi. Muzika je nešto što ne sme da se zaudava i da ima granice, ona ne trpi amove. Pored Đorđa tu je i Cane iz Partibrejkersa koji je zabranio da se njegove pesme izvode, neću da ulazim u razloge i parafraziram", rekao je Đorđe za Svet.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas