Oglas
· · Komentari: 0

Nebojša Glogovac još uvek živi: Internetom kruži fotografija KOVERTE njegovog kuma čiji će sadržaj rastužiti mnoge (FOTO)

Na adresu Vojina Ćetkovića, kuma Nebojše Glogovca, stigla je koverta koja je mnoge rastužila

1698918912_Foto-Ataimages.rs-Nebojsa-Glogovac.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Čuveni glumac Nebojša Glogovac je pre pet godina preminuo. Ova vest je pogodila njegove kolege i prijatleji koji su još uvek neutešni zbog velikog gubitka.

U čast slavnog umetnika ustanovljena je nagrada "Nebojša Glogovac" za najboljeg mladog glumca, koju dodeljuje Jugoslovensko dramsko pozorište, koje je bilo njegovo matično.

Pored ovog priznanja i murala, koji krase gradove, pokrenute su brojne peticije, da glumac dobije i svoju ulicu.

Više ulica je dobilo naziv po njemu, a jedna od njih je u Čortanovcima gde Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović imaju kuću.

 

Reditelj Balša Đogo podelio je na društvenim mrežama Vojinov račun, gde ispod njegovog imena stoji i ime ulice koje nosi naziv po Glogovcu.

Foto: Printscreen/ Instagram - balsadjogo

Vojin Ćetković je kumovao Nebojši Glogovcu na njegovom venčanju sa prvom suprugom Minom, a kasnije je krstio njegove sinove Gavrila i Miloša. Vojin je jednom prilikom otkrio koliko mu kum nedostaje.

- Moj kum i prijatelj Nebojša Glogovac nije zauvek otišao. Ja i danas s njim razgovaram na mnogobrojne teme. Od studentskih dana sam u dubokim pregovorima sa Nebojšom. Imali smo toliko toga zajedničkog - kazao je Ćetković u Trebinju, na "Danima Nebojše Glogovca" pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas