Oglas
· · Komentari: 0

Neće dozvoliti da doživi njegovu sudbinu: Princ Hari brine za budućnost svoje bratanice, PRINCEZE ŠARLOT!

Kejt Midlton i princ Vilijam su preduzeli sve da se to ne desi

1674815946_Epa-Princes-Sarlot.jpg
Foto: EPA
Oglas

Kada je princ Hari objavio svoju knjigu, izneo je toliko privatnih detalja, da je svet mesecima unazad prepričavao sve što se u knjizi našlo. Naročitu pažnju izazvali su i delovi posvećeni deci princa Vilijama i Kejt Midlton. Hari je u knjizi ''Rezervni'', naveo da se plaši da će bar jedno od troje dece njegovog brata imati sudbinu sličnu njegovoj.

U memoarima kaže da se boji kako će i princeza Šarlot i mali princ Lui doživeti nešto slično. ''Samo jedan može biti kralj, a to je mesto predviđeno za princa Džordža'', navodi on.

Foto: Instagram printscreen/ princess_charlotte_wales

 

Međutim, poznavaoci prilika na dvoru, kažu da su Vilijam i Kejt preduzeli sve da detinjstvo njihovo troje dece bude potpuno različito, od onog koje su imali Dajanina deca.

"Niko ne želi da i sledeća generacija propati onoliko koliko je Hari. A očigledno je da je patio", kaže Kejti Nikol, autorka više knjiga o dinastiji Vindzor.

"Jasno je to čim pogledate porodicu Kembridž, i vidite kako deca idu u običnu školu, idu na obična letovanja i prosto uživaju u detinjstvu onako kako Vilijam i Hari nisu mogli", kaže Nikol.
Prema njenim rečima, Kejt i njen suprug su doneli odluku, da deca od malena shvate da imaju ulogu u kraljevskoj porodici, ali i da imaju pravo na mnogo toga kao sva obična deca.

Foto: Instagram printscreen/ princess_charlotte_wales

Poslednju reč o sudbini male Šarlot reći će kralj Čarls, a insajderi tvrde da će on za nju ima spremnu fantastičnu titulu, koja će joj osigurati dobru budućnost. Reč je položaju kraljevske princeze. Ovu titulu sada ima princeza Ana, njegova rođena sestra.

Ona je jedina ćerka kraljice Elizabete, i dobila je tu čast 1987. godine. Ana će biti kraljevska princeza doživotno, tako da Šarlot može da nasledi titulu tek posle Anine smrti.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas