· · Komentari: 1
VIP

Nekada je bila velika zvezda, a sada TEŠKO živi: "Penzijom ne mogu da platim ni infostan"

Pevačica Nada Obrić otkrila je detalje iz privatnog života.

1634922278_nada.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Kurir

Iako je nekada bila velika zvezda, pevačica Nada Obrić požalila se na sadašnja primanja.

Naime, pre nekoliko godina pevačica je objavila da je zvanično u penziji, međutim uz to je dodala i da su njena primanja izuzetno mala, bez obzira na to što je godinama vredno radila.

Pročitajte još: Nada Obrić progovorila o borbi sa rakom: Davali su mi dva meseca života

- Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu! Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije dece da pomognu, ne bi mi bilo lako - izjavila je Nada Obrić jednom prilikom za "Scandal" i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Obric (@obricnada)

- Ne nisam razočarana i ogorčena. Bruka i sramota, ali tako je - rekla je tada Nada.

Pored talenta i glasa po kojem je poznata, Nadu Obrić svi smatraju i velikim herojem, jer je među prvima javno pričala o svojoj bolesti i borbi koju već godinama bije sa opakom bolešću.

Pevačici je1999. godine dijagnostifikovan rak bešike, koji je odmah operisala, ali koji se nažalost vratio prošlog leta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.