· · Komentari: 0

Nemanja Gudelj po prvi put o Anastasijinoj trudnoći: "Bio sam van sebe od sreće"

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj za nekoliko meseci će se ostvariti u ulozi roditelja. Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće, a prinova se očekuje na jesen

1682842571_c17416422bf2aedfd747da22b30a1013303be8ad.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Anastasija Ražnatović

Par je otkrio da je u pitanju devojčica i da je cela porodica veoma uzbuđena zbog dolaska bebe.

Nemanja Gudelj sada se prvi put oglasio povodom toga što će uskoro postati otac po prvi put, rekao je kako se osećao kada je saznao lepe vesti, da li su počeli sa kupovinom stvari, a progovorio je i o imenu.

- Bio sam van sebe od sreće kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga. Još uvek je rano za kupovinu stvari, ali nas to svakako čeka i radujemo se neizmerno svakom približavanju upoznavanja sa našom ćerkom - rekao je fudbaler za Republiku i dodao:

- I dalje nismo odabrali ime, ali imamo par opcija u opticaju, pa ćemo izabrati neku od tih verovatno. Presrećni su naravno. Jedva čekaju da nam dođe beba - objasnio je Gudelj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.